Het beste uit Liefde voor Muziek 4

In Liefde voor Muziek zijn alle artiesten aan bod gekomen. In het tv-programma staken dit jaar Niels Destadsbader, Helmut Lotti, Jasper Steverlinck, CocoJr., Sarah en Gert Bettens van K’s Choice, Silvy De Bie van Sylver en de Nederlandse Sharon den Adel van Within Temptation elkaars nummers in een nieuw jasje. Dat leverde enkele hits op voor Niels Destadsbader, maar vooral ook enkele erg verrassende covers.

Het beste uit Liefde voor Muziek 4 © vtm

Herbeleef hier nog eens het beste uit het vierde seizoen van Liefde voor Muziek!

Bekijk de best-of-aflevering van Liefde voor Muziek maandag om 20u35 op vtm of waar je ook bent op proximustv.be

Niels Destadsbader - Ik Ben Van’t Stroate

Niels Destadsbader - Ik Ben Van’t Stroate © vtm

Niels doopte Out In The Streets van The Dinky Toys om tot Ik Ben Van ’t Stroate en zong over wat er met zijn 'skwon meiske' is gebeurd. Wordt dit de nieuwe zomerhit?

Sharon den Adel - Just What I Need Tonight

Sharon den Adel - Just What I Need Tonight © vtm

Ook Sharon dook in het repertoire van The Dinky Toys en besloot Just What I Need Tonight onder handen te nemen. Het nummer heeft een 'stoutere' tekst en gaat over een 'one night stand'. Daar gaf Sharon graag haar eigen draai aan.

Jasper Steverlinck - One Thing I Can’t Erase

Jasper Steverlinck - One Thing I Can’t Erase © vtm

Jasper Steverlinck durfde het aan om Speeltijd van Niels Destadsbader onder handen te nemen. Een emotioneel moment voor Niels, die het nummer schreef over zijn beste vriend Robbie, die hij verloren heeft. De versie van Jasper ging door merg en been…

Silvy De Bie - In and Out of Love

Silvy De Bie - In and Out of Love © vtm

Silvy dook diep in het repertoire van Sharon en vond daar een uniek nummer. Sharon bracht ooit, samen met Armin van Buuren, het dance-nummer In And Out Of Love. Iets wat dicht tegen het genre van Silvy ligt. Ze koos ervoor een prachtige serene draai aan het nummer te geven.

Sharon den Adel - Turn Your Love Around

Sharon den Adel - Turn Your Love Around © vtm

Een Sylver-nummer in een rock of rock ’n roll-jasje? Sharon bewees dat het kan! En of het podium daverde...

Niels Destadsbader - Verover Mij

Niels Destadsbader - Verover Mij © vtm

Nog voor de start van het programma bracht Niels Destadsbader al zijn versie van Believe van K’s Choice uit. Een goede keuze, want het nummer kampeert al weken in de hitlijsten!

Helmut Lotti - Shadowman

Helmut Lotti - Shadowman © vtm

Helmut Lotti legde de lat hemelhoog met zijn indrukwekkende cover van Shadowman van K’s Choice, voor hem één van de mooiste teksten ooit.

K’s Choice - Je ne Rêve Plus de Toi

K’s Choice - Je ne Rêve Plus de Toi © vtm

K's Choice liet een volledig andere kant van zich zien met hun Franstalige versie van That's Not How Dreams are Made, een van de meest recente hits van Jasper Steverlinck.

CocoJr. - Seven Odd Years

CocoJr. - Seven Odd Years © vtm

CocoJr. koos ervoor om het nummer Seven Odd Years van Jasper Steverlinck te coveren. In de versie van Arid is dat een melancholisch nummer. Maar CocoJr. slaagde er, zoals elke keer, in om er een feestelijke draai aan te geven.

K’s Choice - Waarom Ik?

K’s Choice - Waarom Ik? © vtm

K’s Choice ging het verst terug in de tijd in de aflevering rond Helmut Lotti. "We gaan iets doen dat je van ons absoluut niet zou verwachten", teasde Gert. Samen met Sarah bracht hij een ontroerende Nederlandstalige cover van Waarom Ik? uit 1990, die Helmut meteen naar de keel greep.

Bekijk ook:
Zij gaven hun carrière een boost dankzij Liefde voor Muziek

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook