Nieuw film- en seriegeweld op Netflix in juli!

Zomerstop voor je favoriete serie? Vrees niet, Netflix schotelt je ook in juli een pak nieuwe series, seizoenen en films voor!

Nieuw film- en seriegeweld op Netflix in juli! © Netflix


Daar is hij dan, de zomervakantie! Goed nieuws voor al wie verlof gepland heeft of gewoon uitkijkt naar zonnige terrasjes, een barbecue op zijn tijd, en lange zwoele zomeravonden.

Alleen op de televisie is het soms wat zoeken, nu ook de zenders hun programmatie aanpassen. Zomerstop voor je favoriete serie? Even geen zin in voetbal en – binnenkort – de Tour de France?

Vrees niet, Netflix schotelt je in juli een pak nieuwe series, seizoenen en films voor! Een selectie van wat eraan zit te komen, vind je hier.

Orange Is The New Black, seizoen 6

Orange Is The New Black, seizoen 6 © Netflix


Langverwacht, maar het zesde seizoen van Netflix Original-topserie Orange Is The New Black komt eraan.

Het vijfde seizoen is geëindigd met een serieuze cliffhanger: rellen in Litchfield. Dames die zich verschansen in een bunker. Agenten die binnenvallen. En de rest van de gevangenen in bussen, klaar om weer achter de tralies te gaan.

Ben jij ook zo benieuwd wat de dames nog te wachten staat, en waar ze terechtkomen? Netflix is zuinig met informatie over het nieuwe seizoen, en de teaser verklapt ook niet veel. Een verwoest Litchfield. Wij voorspellen veel drama.

Nog even geduld, op 27 juli kom je het te weten!


Good Girls

Good Girls © NBC - Netflix


Drie gewone moeders in een Amerikaanse voorstad. Met het nodige gedoe in hun gezin, huwelijk en werk. En elke maand moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Om daar voor eens en altijd komaf mee te maken, gaan ze het criminele pad op. Good girls going bad, dus!Een spannende dramedy van Jenna Bans, die eerder een hand had in Desperate Housewives, Scandal en Grey’s Anatomy. De hoofdrollen zijn voor Christina Hendricks, Retta en Mae Whitman.

Good Girls is een serie uit de stal van NBC, maar Netflix sleepte de wereldwijde streamingrechten binnen. Vanaf 3 juli bij ons te zien!

Sacred Games

Sacred Games © Ishika Mohan Motwane - Netflix


De eerste Indische Netflix Original-serie! Misdaadserie Sacred Games wordt hier en daar al het Narcos van India genoemd. Onze nieuwsgierigheid is daarmee alvast geprikkeld.Sacred Games is een verhaal van verraad, glamour en gruwel dat zich afspeelt in het alsmaar veranderende Mumbai. De serie is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Vikram Chandra en vertelt het verhaal van een eerlijke politieagent die jacht maakt op een van de grootste drugsbaronnen van de stad.

De acht afleveringen van seizoen zijn vanaf 6 juli beschikbaar om te streamen.

Comedians in Cars Getting Coffee, new 2018: Freshly Brewed

Comedians in Cars Getting Coffee, new 2018: Freshly Brewed © Netflix


Jerry Seinfeld, vintage auto’s, koffie en comedy. Een mooie combinatie, en vanaf 8 juli kun je terecht voor een nieuwe portie Comedians in Cars Getting Coffee.

Talkshow host Jerry Seinfeld maakt opnieuw cafeïnerijke autoritten met gasten als Ellen DeGeneres en David Chappelle.

Anne with an E, seizoen 2

Anne with an E, seizoen 2 © Netflix

Anne with an E komt met een tweede seizoen naar Netflix, vanaf 6 juli.

De serie volgt het verhaal van het dertienjarige Canadese weesmeisje Anne (Amybeth McNulty), die een nieuwe thuis vindt bij Marilla (Geraldine James) en Matthew Cuthbert (R.H. Thomson).Een verhaal met een zonnige kant en ook (behoorlijk wat) schaduw. Showrunner en auteur van het scenario is Moira Walley-Beckett, die eerder werkte aan Breaking Bad en een Emmy-award won voor haar script van een van de volgens fans beste afleveringen uit die serie, ‘Ozymandias’.

Stijlvol gemaakt, met prachtige landschappen en hartverwarmende lessen over liefde, verlies en opgroeien. Voer voor fans van L.M. Montgomery’s Anne of Green Gables en hartverscheurend drama.

El Chapo, seizoen 3

El Chapo, seizoen 3 © Netflix


Een nieuw seizoen komt er ook aan van ‘El Chapo’, de Spaanstalige dramaserie over een van de beruchtste drugsbaronnen van het Mexicaanse Sinaloa-drugkartel: Joaquín 'El Chapo' Guzmán.

Vers in het geheugen: zijn ontsnapping in 2015 uit de gevangenis van Altiplano via een 10 meter diepe en 1,5 kilometer lange tunnel die door handlangers was gegraven en uitkwam onder de douche van Guzmáns cel. Een half jaar later werd hij opnieuw opgepakt.

Zijn verhaal kun je bij Netflix dus volgen in ‘El Chapo’, dat ergens in juli zijn derde en laatste seizoen ingaat. Een precieze releasedatum is nog niet bekend.

Een straffe serie, voor wie Narcos al verslonden heeft en zin heeft in méér.

The Epic Tales of Captain Underpants

The Epic Tales of Captain Underpants © Dreamworks - Netflix


Eentje die geschikt is voor het jonge volkje: vanaf 13 juli brengt Netflix een geliefde kinderboekenserie tot leven in The Epic Tales of Captain Underpants.

We volgen twee schoolvriendjes George en Harold, allebei dol op grapjes en stripverhalen, die van hun schoolhoofd een superheld in onderbroek maken.Verteller van het verhaal: Sean Astin (Bob Newby in Stranger Things). Leuk om samen met de kinderen te bekijken!

How It Ends

How It Ends © Eric Zachanowich - Netflix


Om af te sluiten, geen serie, maar een Netflix Original-film. How It Ends is een scifi-actiethriller van David M. Rosenthal met Oscarwinnaar Forest Whitaker en Divergent-acteur Theo James.

Een mysterieuze apocalyps zorgt voor golven van geweld, verkeerde berichtgeving en complete chaos. Een man (James) trekt samen met zijn vervreemde schoonvader door een verwoest land, en laat zich door niets of niemand tegenhouden. Doel: zijn zwangere vrouw redden.

De trailer ziet er best goed uit:Vanaf 13 juli op Netflix.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook