Sterren die geloven in geesten (en er ook zouden hebben gezien)

Sommige celebrities geloven in geesten en vertellen openlijk over hun bovennatuurlijke ervaringen. Van Emma Stone, die haar overleden opa ziet, tot Matthew McConaughey, die meerdere weken heeft samengewoond met de geest van Madame Blu.

Emma Stone

Emma Stone © Denis Makarenko


Tijdens de Late Show van David Letterman besloot de actrice om haar ervaring met geesten met de kijkers te delen. Emma Stone vertelde dat ze contact had met haar grootvader. Hij is overleden nog voor ze geboren werd en zou haar meerdere jaren na zijn dood nog steeds bezoekjes brengen. Het is een lang verhaal, over geesten en haar familie, zo verklaarde ze.

Claudia Schiffer

Claudia Schiffer ©  Andrea Raffin


Het bekende model denkt dat het spookt bij haar thuis. Claudia Schiffer voelt naar eigen zeggen de aanwezigheid van geesten. Uit bezorgdheid voor haar gezin schakelde het topmodel een medium in. Iedereen kon op beide oren slapen: de geesten die rondhingen in hun huis waren allemaal goede geesten. Geen reden tot verhuizen dus!

Jessica Alba

Jessica Alba © Kathy Hutchins


Heeft Jessica Alba misschien een angstaanval verward met een geest? De actrice beweert dat ze als kind in contact is gekomen met een geest. Jessica Alba herinnert zich dat ze een bepaalde druk voelde op haar lichaam, iets wat haar tegenhield om op te staan of te roepen. Toen het voorbij was en ze eindelijk weer kon bewegen, is ze meteen naar haar ouders gelopen. Zij hebben salie gebrand en het huis laten zegenen. Het is niet duidelijk of deze angsten/geesten later nog terug gekomen zijn…

Keanu Reeves

Keanu Reeves © Denis Makarenko


De held van The Matrix zegt geesten te hebben gezien toen hij nog maar zes jaar oud was. Hoe hij wist dat het een geest was? Omdat kleine Keanu een jas heeft zien vliegen door de woning, met niemand erin. Toen hij zag dat zijn nanny compleet in shock was, besefte de zesjarige ster in wording heel goed dat het wel iets ongewoons moest zijn.


Matthew McConaughey

Matthew McConaughey © Denis Makarenko


Om zijn film ‘Ghost of girlfriends past’ te promoten, vertelde Matthew McConaughey over zijn ervaring met de geest van Madame Blu. Zijn herinneringen liegen er niet om… Volgens de acteur hing er in zijn huis in Hollywood echt een geest rond. McConaughey zou de oude dame meteen hebben gezegd waar het op stond: ze mocht rondspoken zoveel ze wilde, verhuizen zou hij toch niet. Madame Blu dwaalde nog enkele weken rond, om vervolgens voorgoed te verdwijnen.


Ariana Grande

Ariana Grande © Kathy Hutchins


De Amerikaanse zangeres heeft al verschillende keren verteld over de bovennatuurlijke ervaring die ze beleefde in Kansas. Eigenlijk had Ariana Grande het wel een beetje zelf gezocht. De jonge vrouw was met vrienden op een kerkhof toen ze plots een zwavelgeur opmerkte. Er hing ook een overweldigend gevoel van negativiteit in de lucht. Ariana Grande was zo geschrokken dat ze meteen in haar auto sprong en er als de bliksem vandoor ging. Maar niet zonder een foto te nemen van de plek. De zangeres beweert dat er op de foto drie gezichten te zien zijn…

Megan Fox

Megan Fox © Ga Fullner


Ook Megan Fox wist tijdens een interview een anekdote over geesten te vertellen. De actrice zou een bovennatuurlijke ervaring hebben meegemaakt tijdens een verblijf in een hotel in Mexico. Megan Fox beweert bij hoog en bij laag dat ze toen een geest heeft gehoord. De knappe brunette had ontbijt op de kamer besteld om 7u30. Om 7u werd ze gewekt door het geluid van de deur die openging en hoorde ze twee personen de tafel dekken en koffie inschenken. Maar toen Megan Fox om 7u30 opstond, zag ze tot haar verbazing dat het ontbijt helemaal niet was opgediend en dat de tafel ook niet was gedekt. Dat een gast in een nabijgelegen kamer ontbijt had besteld om 7u, zou hier wel eens een simpele verklaring voor kunnen zijn. Maar daar gelooft Megan Fox helemaal niets van. Volgens haar was het echt een geest.


Selena Gomez

Selena Gomez ©  Tinseltown


Ook de ex van Justin Bieber heeft een geest ontmoet. Dat haar ex en haar moeder exact hetzelfde hebben gezien, is voor Selena Gomez reden genoeg om aan te nemen dat het echt is. Rond haar huis in Californië staat een reuzegroot poppenhuis. Het is in de buurt van dit poppenhuis dat Selena Gomez een klein meisje in een witte jurk heeft gezien. Het mysterieuze meisje werd later een tweede keer opgemerkt door de ex en uiteindelijk zelfs een derde keer door de moeder van Selena Gomez.


Miley Cyrus

Miley Cyrus © Debby Wong


De bovennatuurlijke ervaring van Miley Cyrus vond plaats in Londen. Volgens de zangeres spookte het in het appartement dat ze huurde. De vrouw van Liam Hemsworth heeft er naar eigen zeggen een akelig moment beleefd. Miley Cyrus had er rare dromen en voelde zich niet op haar gemak in het appartement. Toen ze haar zusje op een dag hoorde gillen onder de douche omdat het water plots kokend heet was geworden, stond haar besluit vast om een andere verblijfplaats te zoeken in Londen. Miley Cyrus is ervan overtuigd dat een geest toen de temperatuur van het water heeft veranderd…

Nicolas Cage

Nicolas Cage © Andrea Raffin


De acteur heeft als kind veel tijd doorgebracht bij zijn oom Francis Ford Coppola. Van die momenten toen hij bij zijn oom logeerde, herinnert Nicolas Cage zich vooral de zolder, waar hij in contact zou zijn gekomen met een geest. Een ervaring die hem er niet heeft van weerhouden om in 2007 het landhuis LaLaurie in New Orleans te kopen, een huis dat in de streek gekend stond als spookhuis. Of hij daar andere geesten is tegengekomen, weten we niet, maar in elk geval heeft Nicolas Cage het huis een jaar later al weer verkocht.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook