Mis deze drie films en series niet in de Movies & Series Pass deze maand!

Ben je helemaal weg van films en series? Plof dan neer in de zetel voor je Proximus TV en laat al het lekkers op je afkomen. Want met zowel de Movies & Series Pass als met de Entertainment Channels is er altijd wel iets naar je zin. Dit zijn alvast de toppers die je deze maand februari moet gezien hebben!

1. T2 Trainspotting

1.	T2 Trainspotting © columbia pictures

Ruim twintig jaar na Trainspotting kwam regisseur Danny Boyle met een vervolg op de cultklassieker uit 1996. Dezelfde bende, een paar decennia later. Wie toe is aan een stevige shot nostalgie, vindt die nu in de Movies & Series Pass van Proximus TV.

Het verslaafde viertal uit de eerste Trainspotting is terug, en wel met dezelfde acteurs. Ewan McGregor kruipt opnieuw in de huid van Mark Renton, en ook Ewen BremnerJonny Lee Miller en Robert Carlyle hernemen hun rol.
 
Er zijn twintig jaar verstreken. De junkies van toen zijn veertigers geworden. Er is veel veranderd, maar ook veel hetzelfde gebleven. Na twintig jaar in Amsterdam keert ex-verslaafde Mark Renton terug naar Edinburgh, waar zijn oude vrienden hem opwachten. Hun levens zijn niet erg benijdenswaardig: Begbie zit in de gevangenis, Spud heeft naast een verslaving nu ook een kind en Sick Boy is nog niet vergeten wie er indertijd met zijn geld vandoor is gegaan… Ook andere oude 'vrienden' blijken hem op te wachten: verdriet, verlies, vreugde, wraak, haat, vriendschap, liefde, verlangen, angst, spijt, diacetylmorfine, zelfvernietiging en gevaar... Het duurt dan ook niet lang voordat Renton in zijn oude gewoontes dreigt te vervallen.

T2 Trainspotting is nu te zien in de Movies & Series Pass!

2. The Angry Birds Movie

2.	The Angry Birds Movie © columbia pictures

Zin in een filmavond met je kroost? Jonge kijkertjes zullen smullen van The Angry Birds Movie! Nu beschikbaar met de Movies & Series Pass van Proximus TV.

Een mobile game die wordt vertaald naar het witte doek, je komt het niet elke dag tegen. De Angry Birds begonnen als een spelletje op de iPhone om uiteindelijk te belanden in een bioscoopfilm. Een indrukwekkend parcours.

Heel boos zijn de vogels in kwestie overigens niet. Deze film is geschikt voor kijkertjes vanaf zes jaar.

Het verhaal neemt je mee naar een paradijslijk eiland. Bird Island wordt bewoond door naïeve, onschuldige vogels die geen weet hebben van de buitenwereld. Ze koesteren hun eieren en, op een paar na, leven ze een zorgeloos en ongedwongen leven. Alleen de temperamentvolle Red ergert zich vaak aan zijn medebewoners, en dan durft hij al eens uit zijn krammen schieten. Als dat een paar keer gebeurt, moet hij een cursus woedebeheersing volgen onder leiding van Mathilda. Intussen wordt het eiland bezocht door een schip vol groene varkens. Op het eerste gezicht vriendelijke baasjes, maar Red vertrouwt ze voor geen cent…
 
The Angry Birds Movie is nu te zien in de Movies & Series Pass!

3. Nashville S1

3.	Nashville S1 © Lionsgate

Nashville is een Amerikaanse dramaserie over het leven van enkele country-artiesten in Nashville. Van opkomende muzikanten tot gevestigde namen.

Rayna James is een countrylegende en heeft een carrière die de meeste artiesten zouden benijden. Maar toch. De laatste tijd begint haar populariteit te tanen. Er zijn nog steeds genoeg fans die haar handtekening willen, maar de concertzalen zitten niet meer bomvol zoals in de hoogdagen van haar carrière.

Haar platenmaatschappij komt met een idee om haar populariteit weer op te krikken. Ze organiseren een concerttournee, waarbij ze het podium moet delen met de jonge en sexy belofte Juliette Barnes. Maar de sluwe Juliette wilt natuurlijk alle aandacht naar haar toe trekken. Rayna heeft dan ook weinig zin om met deze respectloze, ongetalenteerde en kleine feeks samen een podium te delen, waardoor er een ware populariteitsstrijd ontstaat. Maar misschien heeft Rayna een geheime troef in handen, wanneer de nog onbekende songschrijfster Scarlett O'Connor haar helpt om haar carrière nieuw leven in te blazen.
 
Nashville S1 is nu te zien in de Movies & Series Pass!

Lees ook: Nashville, seizoen 1: muziek, drama en de charmes van Connie BrittonMeer info over het Entertainment-aanbod van Proximus TV? Klik hier!

Tip: voor Tuttimus-klantenNash is de Movies & Series Pass inbegrepen.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook