Mis deze drie films en series niet in januari!

Ben je helemaal weg van films en series? Plof dan neer in de zetel voor je Proximus TV en laat al het lekkers op je afkomen. Want met zowel de Movies & Series Pass als met de Entertainment Channels is er altijd wel iets naar je zin. Dit zijn alvast de toppers die je deze maand januari moet gezien hebben:

1. Springvloed, seizoen 2

1.	Springvloed, seizoen 2 © Lumière


Het tweede seizoen van Springvloed is de verfilming van de bestseller De Derde Stem van Cilla en Rolf Börjlind. Een moord in Stockholm op een douanebeambte, geënsceneerd als zelfmoord, houdt verband met een brutale moord op een blinde vrouw in Marseille. De moorden raakt zowel Olivia als Abbas persoonlijk. Mette Olsäter krijgt de zaak toegewezen en vraagt Tom Stilton om hulp.

Voor liefhebbers van Nordic Noir en Scandinavische misdaadseries. Geschreven door Cilla en Rolf Börjlind, de meest gevierde en bekroonde scenarioschrijvers van Zweden.

Het tweede seizoen van Springvloed is nu te zien in de Movies & Series Pass.

Lees hier ons uitgebreide dossier over Springvloed S2


2. Casual

2.	Casual © Lionsgate


Een single broer en een pas gescheiden zus, onder één dak. Een zestienjarige dochter erbij. En de wereld van het online daten. Stof voor een leuke comedyserie, bitterzoet en goed geschreven. Ideaal voor een gezellige winteravond.

Het eerste seizoen van Casual is nu te zien in de Movies & Series Pass.

Lees hier ons uitgebreide dossier over Casual


3. Tueurs

3.	Tueurs © Versus Production


In deze film van ex-gangster François Troukens met onder meer Kevin Janssens volgen we de beruchte crimineel Frank Valken in wat hij zelf als zijn laatste grote overval beschouwt. Als hij evenwel met zijn bende verstrikt raakt in een dertig jaar oude misdaadzaak die de spoken van de Bende van Nijvel tot leven wekt, en daarbij tegen wil en dank de perfecte verdachte wordt van een moordcommando dat terug is van weggeweest, blijkt vluchten uiteindelijk de enige optie.

Tueurs is nu te zien in de Movies & Series Pass.

Lees hier ons interview met Kevin Janssens over Tueurs


Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook