Ook deze maand zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus!

Februari is de maand van de liefde. En bij Proximus staat de liefde voor film hoog in het vaandel. Daarom kan je als Tuttimus-klant ook in februari weer je keuze maken uit een mooie bonusfilm uit onze exclusieve catalogus. Er is voor ieder wat wils. Geniet ervan!

1. Mission: Impossible – Fallout

1.	Mission: Impossible – Fallout © -

Tom Cruise mag dan al een eind in de 50 zijn, hij stunt en rent door de zesde Mission: Impossible dat het een lieve lust is. ‘Fallout’ is nu al door het kruim van de filmjournalisten bestempeld als de meest spectaculaire uit de hele Mission: Impossible-filmreeks. Nu te bekijken op de op-aanvraag-catalogus van Proximus TV!

In deze zesde Mission: Impossible-film wordt Ethan Hunt samen met zijn IMF-team opnieuw op missie gestuurd. De tijd dringt om een nucleaire ramp te voorkomen. Hunt krijgt af te rekenen met de gevolgen van de keuzes die hij vroeger maakte. Zal hij, samen met zijn collega's Alan, Benji en Luther, in staat zijn om zijn verleden achter zich te laten en de gevaarlijke August Walker op tijd een halt toe te roepen?

Actiefilm van Christopher McQuarrie met onder meer Tom Cruise, Henry Cavill en Ving Rhames in de hoofrollen.

2. Ant-Man

2.	Ant-Man © Marvel Studios

De volgende stap in het Marvel Cinematic Universe brengt één van de oprichters van de Avengers voor de eerste keer naar het grote scherm in Marvel Studios' "Ant-Man".
 
Meesterdief Scott Lang moet zijn innerlijke held omarmen en zijn mentor Dr. Hank Pym helpen om het geheim achter het spectaculaire Ant-Man pak te beschermen tegen een nieuwe generatie bedreigingen.
 
Actiefilm van Peyton Reed met onder meer Paul Rudd, Evangeline Lilly en Michael Douglas.

3. No Country for Old Men

3.	No Country for Old Men © -

Hun grootste succes tot nu toe behaalden de Coen broers met No Country for Old Men, een fatalistisch en erg gewelddadige thriller. De film werd gebaseerd op de gelijknamige roman van Cormac McCarthy en kreeg acht Oscarnominaties achter zijn naam. Uiteindelijk won No Country for Old Men er vier: voor beste film, beste mannelijke hoofdrol (Javier Bardem), beste regie en beste bewerkte scenario.

Tijdens een jachtpartijtje treft de Texaanse arbeider Llewelyn Moss (Josh Brolin) een waar bloedbad aan, het resultaat van een misgelopen drugsdeal. In plaats van de politie te verwittigen gaat Llewelyn zelf aan de haal met de buit van twee miljoen dollar. Hij wordt op de hielen gezeten door huurmoordenaar Anton Chigurh (Bardem), die de opdracht heeft gekregen het geld en de dief op te sporen. Chigurh spaart kosten noch moeite om Llewelyn te pakken te krijgen, en laat daarbij een spoor van dood en vernieling achter. Toch slaagt Llewelyn erin om de huurmoordenaar een stap voor te blijven tijdens zijn helse vlucht die hem zelfs tot over de landgrenzen brengt. Ondertussen probeert sherrif Ed Tom Bell (Tommy Lee Jones) een greep te krijgen op het onderzoek, ook al staat hij machteloos tegenover het geweld dat steeds grotere proporties aanneemt.

Een film van de Coen-broers met onder meer Tommy Lee Jones en Javier Bardem.

4. Star Trek: Beyond

4.	Star Trek: Beyond © -

Star Trek Beyond is het derde deel van de populaire Star Trek franchise, geproduceerd door J.J. Abrams (Star Wars: The Force Awakens) en geregisseerd door Justin Lin (Fast Five, Fast & Furious 6).

De crew van de Enterprise, bestaande uit o.a. Captain Kirk (Chris Pine), Spock (Zachary Quinto), Uhura (Zoe Saldana), Bones (Karl Urban), Scotty (Simon Pegg) en Sulu (John Cho), verkent de verste uithoeken van de ruimte in de nieuwe bioscoopfilm Star Trek Beyond. De bemanning krijgt te maken met een mysterieuze nieuwe vijand die de Federatie zwaar op de proef stelt.

5. Verschikkelijke Ikke 2

5.	Verschikkelijke Ikke 2 © -

Bereid je voor op nog veel meer ondeugende minions in deze animatiefilm voor de hele familie: Verschrikkelijke Ikke 2 !
 
Gru heeft het leven als superschurk achter zich gelaten om Margo, Edith en Agnes op te voeden. Nu ze geen boosaardige plannen meer hoeven uit te voeren hebben Gru, Dr. Nefario en de minions veel vrije tijd.
 
Net als Gru begint te wennen aan zijn rol als huisvader, wordt hij benaderd door een super-geheime organisatie die wereldwijd schurken opspoort. Het is nu aan Gru en zijn nieuwe partner Lucy Wilde om uit te zoeken wie er verantwoordelijk is voor een bijzonder slechte misdaad. Wie kan beter een boef opsporen dan Gru, die zelf kort geleden nog de grootste schurk van de wereld was?
 
Animatiefilm van Chris Renaud en Pyer Coffin. De Vlaamse versie heeft de stemmen van Koen Van Impe, Tine Embrechts, Walter Baele, ...Deze bonusfilms staan deze maand voor jou klaar in de exclusieve catalogus van je Proximus TV.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook