Ook in januari zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus!

Na de warme en sfeervolle kerstdagen volgt een eerder koude en donkere januarimaand. Voor sommigen het teken om in een winterdip te belanden. Maar dat hoeft niet want Proximus TV heeft genoeg in huis om je op te fleuren tijdens een avondje quality time in de zetel. Met een leuke film uit de op-aanvraag-catalogus bijvoorbeeld.

Zoals elke maand kan je als Tuttimus-klant ook in januari weer je keuze maken uit onze exclusieve catalogus, met voor ieder wat wils.

1. Mamma Mia! Here We Go Again

1.	Mamma Mia! Here We Go Again © Universal pictures


Het vervolg op de eerste film toont zowel de gebeurtenissen die erop volgen als deze die aan het hotel op het Grieks eiland voorafgingen. In het verleden ontmoeten we een jongere Donna die volop van het leven geniet. We volgen haar romantische escapades wanneer ze het pad kruist van Sam, Harry en Bill. Na een tijd blijken de romances niet enkel rozengeur en maneschijn te zijn. In het heden worstelt een zwangere Sophie met de afwezigheid van haar moeder.


2. Avengers: Age of Ultron

2.	Avengers: Age of Ultron © Marvel Studios


Marvel Studios presenteert Avengers: Age of Ultron, het epische vervolg op de grootste superheldenfilm aller tijden. Als Tony Stark probeert om een slapend vredesinitiatief nieuw leven in te blazen, gaat het goed mis en de machtigste helden van de aarde, waaronder Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow en Hawkeye worden tot het uiterste op de proef gesteld als het lot van de aarde in hun handen ligt. Als de kwaadaardige Ultron verschijnt, is het aan The Avengers om zijn verschrikkelijke plannen te stoppen en al snel zorgen ongemakkelijke bondgenootschappen en onverwachte acties voor een uniek episch en wereldwijd avontuur.


3. The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe

3.	The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe © Walt Disney Pictures


Walt Disney Pictures en Walden Media presenteren een meeslepend en heldhaftig avontuur van C.S. Lewis. Lucy, Edmund, Susan en Peter ontdekken in deze eerste film uit de reeks de wereld van Narnia als ze verstoppertje spelen in het landhuis van een mysterieuze professor. In een magische kleerkast belanden de kinderen in een prachtig land dat wordt bewoond door sprekende dieren, dwergen, faunen, centauren en reuzen. Narnia was ooit een vredig land, maar is nu door de betovering van Jadis, de Witte Heks, een bevroren wereld waar een eeuwige winter heerst. Geholpen door de machtige en wijze leeuw Aslan en zijn leger van sprekende dieren gaan de kinderen de strijd aan om het land voor altijd te bevrijden van de ijzige krachten van de heks!


4. Mamma Mia!

4.	Mamma Mia! © Universal pictures


Donna is een eigenzinnige en zelfstandige vrouw die samen met haar dochter Sophie een hotel runt op het Griekse eilandje Kalokairi. Ze zijn volop bezig met de voorbereidingen van het huwelijksfeest van Sophie. Dan vindt Sophie het dagboek van haar moeder. Ze ontdekt dat haar moeder niet weet wie haar biologische vader is. Sophie besluit dan maar de drie mogelijke vaders uit te nodigen op haar trouwfeest ...


5. Sami Blood

5.	Sami Blood © Sveriges Television


Elle Marja is een 14-jarig Samisch meisje. Ze woont in het Zweedse Lapland van de jaren 1930, waar ze wordt blootgesteld aan rassendiscriminatie en rassenonderzoek in de plaatselijke kostschool. Ze droomt van een ander leven en wil weg uit Lapland om te gaan studeren in Uppsala. De offers die ze daarvoor moet brengen, zijn niet min: zo moet ze breken met haar familie en cultuur en een andere identiteit aannemen ...Deze bonusfilms staan in januari voor jou klaar in de exclusieve catalogus van je Proximus TV.


Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook