Spannend: Undercover met Tom Waes, vanaf 24 februari!

Vanaf 24 februari gaan Tom Waes en Anna Drijver undercover op Eén. Een nieuwe fictiereeks met een spannend verhaal en een sterke cast. Lees er hier alles over!

Spannend: Undercover met Tom Waes, vanaf 24 februari! © VRT

Tom Waes kruipt in de huid van een undercoveragent die jacht maakt op een van de grootste XTC-producenten ter wereld. Een gevaarlijke job, en voer voor een spannende serie. Undercover is een tiendelige fictiereeks van Eén en De Mensen, gemaakt met de steun van Proximus. Vanaf 24 februari, elke zondag op je televisie!

Intussen vertellen wij je alles over de serie, het verhaal en de personages. 

Lees hier het uitgebreide interview dat we hadden met Tom Waes!

De trailer

De trailer © VRT


Bekijk hier alvast de eerste beelden van deze spannende fictiereeks:Om Ferry’s vertrouwen te winnen, moeten undercoveragenten Bob en Kim een web van manipulatie spinnen, Ferry’s wantrouwige rechterhand John opzijzetten en misbruik maken van hun intense vriendschap met Ferry en zijn vrouw.

Hoe langer het duurt, hoe meer de zaak onder hun huid kruipt. Hoe slecht moet je zelf worden om een crimineel te pakken? Wat als je prooi je beste vriend is?

Een spannend verhaal, dat zich afspeelt in de bijzondere setting van een camping. Waar blijkbaar gevaarlijke personages rondlopen.

Undercover op de camping

Undercover op de camping © VRT


Undercover brengt het verhaal van de Nederlander Ferry Bouman, een van de grootste XTC-producenten ter wereld. Hij woont in een villa in Limburg, maar brengt zijn weekends en vakanties door op een camping op honderd meter van zijn huis. De Belgische politie komt hem op het spoor, maar krijgt hem niet te pakken. Hij lijkt ongrijpbaar, en dus besluiten de Belgische en Nederlandse politiediensten de handen in elkaar te slaan. Twee van hun beste undercoveragenten zullen proberen contact te leggen en het netwerk rond Ferry Bouman te infiltreren.

Bob Lemmens (Tom Waes) en Kim De Rooij (Anna Drijver) nemen zo hun intrek in een stacaravan bij Ferry’s chalet en doen zich voor als koppel. Oergezellig, daar op de camping. Maar ook levensgevaarlijk!

Bob Lemmens en Kim De Rooij

Bob Lemmens en Kim De Rooij © VRT

Tom Waes en Anna Drijver spelen Bob Lemmens en Kim De Rooij, twee undercoveragenten die worden ingeschakeld om het netwerk van XTC-producent Ferry Bouman op te rollen.

Hoewel ze elkaar amper kennen, moeten ze een koppel spelen en hun intrek nemen in een piepkleine caravan op de camping, vlakbij de chalet waar Bouman zijn vrije tijd doorbrengt. De hyperprofessionele en gefocuste Bob heeft het aanvankelijk moeilijk om met zijn impulsieve Nederlandse collega samen te werken en te leven, maar na verloop van tijd groeien ze naar elkaar toe.

Ferry Bouman

Ferry Bouman © VRT

Frank Lammers speelt Ferry Bouman. Een onschuldige campinggast zou het hem niet nageven, maar Ferry is met zijn XTC-imperium goed voor een omzet van meer dan honderd miljoen euro per jaar - wat hem één van de grootste spelers ter wereld maakt. Bouman houdt zijn netwerk klein en werkt alleen met mensen die hij door en door kent. Hij woont samen met zijn vrouw Danielle in een grote villa in Limburg, op de grens met Nederland. Maar het liefst verblijft hij in zijn chalet op de nabijgelegen camping.

Danielle Bouman

Danielle Bouman © VRT

Elise Schaap speelt Danielle Bouman, Ferry's vrouw. Naïef en met een hart van goud, zowat het enige onschuldige personage van de reeks. En dat zal er uiteindelijk toe leiden dat ze de grootste speelbal wordt van zowat iedereen in de reeks.

John Zwart

John Zwart © Jo Voets

Raymong Thiry speelt John Zwart, Ferry's rechterhand. Keihard, met een tragisch randje. Hij voert de orders van de baas uit, ook al druisen ze in tegen zijn eigenbelang.

Jurgen Van Kamp

Jurgen Van Kamp © VRT


Kevin Janssens speelt Jurgen Van Kamp. Hij is getrouwd met de dochter van Boumans rechterhand John Zwart. Van Kamp is de loopjongen van de bende, een mislukte ex-kickbokser met een grote mond en een kort lontje.


Undercover is een tiendelige fictiereeks van Eén en De Mensen, gemaakt met de steun van Proximus.
Vanaf 24 februari, elke zondag op Eén.


Zin in een voorproefje? Houd dan zeker onze website in de gaten, want vanaf dinsdag 29 januari maak je kans op een duoticket voor het kick-off event van Undercover, dat doorgaat op 16 februari!

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook