Deze 80-jarigen beleven samen met Sieg en Olga de reis van hun leven

Twee jonge twintigers trekken vanaf donderdag 31 januari 2019 de wereld rond met een groep nét iets minder jonge 80-jarigen, die in hun leven niet of nauwelijks hebben gereisd. Met Sieg De Doncker en Olga Leyers als compagnons de route laten de nieuwbakken wereldreizigers zich meevoeren naar een paar droombestemmingen. Een onvergetelijke roadtrip met het levensverhaal van de senioren als rode draad.

Deze 80-jarigen beleven samen met Sieg en Olga de reis van hun leven © vtm


Acht 80-jarigen, stuk voor stuk nog jong van geest en benen, maken zich klaar voor de reis van hun leven. Deze olijke bende trekt de komende weken van de ene adembenemende bestemming naar de andere. Zo vliegen ze van Dallas over Mexico naar IJsland en reizen ze verder naar Dubai, Zuid-Afrika, Bangkok, Mongolië en Japan. Dat alles voor een avontuur van 36 dagen, in acht verschillende landen, verspreid over vier continenten, goed voor ontelbare herinneringen.

Ontdek hier de acht gelukkigen die hun koffers mochten pakken naar acht droombestemmingen!

Bekijk De Wereld Rond met 80-jarigen elke donderdag om 20u35 op VTM of of waar je ook bent via proximustv.be of de Proximus TV-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

René

René © vtm


René is dé senior van de groep. Deze goedlachse charmeur uit Velm mag dan wel 85 jaar zijn, hij zit nog vol energie. René is een natuurmens en houdt zich graag bezig met het maken van "Powerpunten", ook wel Powerpoints.

Amanda

Amanda © vtm


De 84-jarige Amanda uit Kapellen kijkt terug op een succesvolle carrière als mannequin. Ze is nog steeds een kokette dame die graag verzorgd voor de dag komt en elke dag start met ochtendgymnastiek.

Vital

Vital © vtm


Zijn Gentse roots kan de 82-jarige Vital niet onder stoelen of banken steken. Deze flamboyante antiekliefhebber houdt van de zon, maar blijft liever weg van koude en sneeuw.

Adi

Adi © vtm


De Oostendse Adi neemt op haar 83ste geen blad voor de mond. Voor De Wereld Rond met 80-jarigen stapt ze voor het eerst in haar leven in een vliegtuig. De trip rond de wereld wordt voor deze kieskeurige eter ook op culinair gebied een avontuur.

Mariette

Mariette © vtm


Mariette uit Lokeren wordt binnen enkele weken 80. Ze houdt van entertainen en van babbelen. Véél babbelen. Een vorige reis naar Egypte met de fanclub van Jo Vally was geen onverhoopt succes, Mariette trekt het liefst van al gewoon jaarlijks naar haar favoriete camping aan zee.

Elise

Elise © vtm


Elise is amper 1m50 groot, maar stond haar hele leven haar mannetje als truckchauffeur. Ze was de tweede vrouwelijke truckchauffeur in ons land. Deze 84-jarige uit Rumst houdt dan ook van alles wat groot is en vier wielen heeft. En van dansen.

Willy

Willy © vtm


Ook Willy uit Mol is een levensgenieter. Hij is met zijn 78 lentes de jongste van het gezelschap en naar eigen zeggen ook de lolbroek. Willy speelt accordeon en houdt van wielersport en motorcross. Of hij ergens schrik van heeft? "Van vrouwen."

Aureel

Aureel © vtm


De 82-jarige landbouwer Aureel uit Houthulst bracht zijn leven door op zijn akker. Hij was altijd al begeesterd door de ruitersport en won er vroeger verschillende prijzen mee. Aureels interesse in de rest van de wereld is groot, maar zijn kennis ervan beperkt. Hij laat zich dus maar al te graag  verrassen in De Wereld Rond met 80-jarigen…

Bekijk De Wereld Rond met 80-jarigen elke donderdag om 20u35 op VTM of of waar je ook bent via proximustv.be of de Proximus TV-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook