14 stomende series op Netflix

Februari is de maand van de liefde, met Valentijn als hoogtepunt. Nu kan je op die hoogdag van de liefde op restaurant of naar de bioscoop, maar je kan ook lekker rustig met jullie tweetjes thuisblijven. Een romantisch diner, met bij voorkeur enkele prikkelende ingrediënten op het menu, en een filmpje als dessert. Ben je die voorspelbare melige romcoms beu, dan kan je ook gaan voor het hardere werk.

14 stomende series op Netflix © IMDb


Een avondje in de zetel hangen met je lief hoeft helemaal niet saai te zijn. Als je de juiste series weet op te vinden, wordt het in no time een hitsige bedoening. Want Netflix heeft ook een steamy afdeling met films en series vol spannende affaires, stomende seksscènes en heel veel naakte lijven. Deze series brengen jullie alvast in the mood om aan het échte dessert te beginnen. 14 stomende series op Netflix voor een hete februari-avond.

The Affair

The Affair © IMDb


Met een titel als 'The Affair' weet je gewoon dat de serie bomvol stomende vrijpartijen zit. Elke aflevering bevat wel minstens één expliciete seksscène. En voor de dames: soms zelfs met full frontal naaktheid van de mannelijk hoofdrolspeler. Meer moet dat voor ons niet zijn...

In een resort aan in Montauk op Long Island beginnen Noah Solloway, een tweederangsschrijver, en Alison Bailey, een gedisillusioneerde serveerster die haar kind heeft zien overlijden, een gevaarlijke verhouding volg verborgen verlangens. Het knappe is dat de affaire vanuit twee standpunten wordt verteld: elke aflevering valt uiteen in één helft waarin de man zijn versie van de feiten geeft, en één met de (soms subtiel, soms minder subtiel verschillende) versie van de vrouw.

Het eerste seizoen van deze provocerende serie kreeg twee Golden Globes, o.a. voor Beste dramaserie

Hoofdrollen: Dominic West, Ruth Wolson en Maura Tierney

The Affair: 4 seizoenen beschikbaar op Netflix

Nymphs

Nymphs © IMDb


Mythologie en het dagelijkse leven komen samen in de Finse serie Nymphs. De reeks draait om Didi, een jonge vrouw die haar eerste seksuele ervaring heeft. Dat gaat niet zonder problemen, want door deze ervaring valt er een dode. Door deze gebeurtenis ontdekt ze langzaam maar zeker meer over haar familie en haar verleden. Wat blijkt? Ze is een nimf. Een mythologisch wezen dat maandelijks seks moet hebben om in leven te blijven. Ondertussen wordt ze ook achtervolgd door enkele satyrs, die niets liever doen van nimfen verleiden. Dat alles vindt gewoon plaats in het moderne Helsinki.

Hoofdrollen:  Sara Soulié, Rebecca Viitala en Manuela Bosco

Nymphs: 1 seizoen beschikbaar op Netflix


Easy

Easy © IMDb


In Easy gaat het over acht stellen uit Chicago die allemaal iets gemeen hebben. Ze zijn op zoek naar de liefde. De manier waarop loopt echter nogal uiteen. Variërend van een stel dat op zoek is naar een manier om hun huwelijk wat meer pit te geven, tot de gevolgen van een one night stand. Elke episode van de serie volgt weer een ander koppel. Af en toe gebeurt het dat een persoon uit de ene aflevering ook voorkomt in een andere, maar voor het grootste gedeelte zijn de aflevering op zichzelf te bekijken. Op deze manier ontstaat een collectie van korte, gedetailleerde en zeer persoonlijke verhalen over liefde, seks en relaties. Verschillende websites claimen dat Easy de beste seksscènes bevat die er ooit op televisie te zien waren. Er is ook een aflevering met Orlando Bloom, en één met de supersexy Emily Ratajkowski. Go see for yourself!

Hoofdrollen: Jane Adams, Jacqueline Toboni en Zazie Beetz

Easy: 2 seizoenen beschikbaar op Netflix


You Me Her

You Me Her © IMDb


Jack en Emma, twee yuppies die in een Amerikaanse buitenwijk wonen, komen tot de conclusie dat hun seksleven wel een nieuwe impuls kan gebruiken. In een opwelling huurt Jack een escortdame in, Izzy. Wat ze beiden niet hadden kunnen verwachten was dat deze spontane actie zou uitlopen op iets serieus, wat het leven van alle drie de hoofdpersonen uiteraard volledig op zijn kop zet. De vraag waarmee de kijker wordt geconfronteerd is: wat zou jij doen als je simpele, maar relatief gelukkige relatie op deze manier volledig op zijn kop wordt gezet?

Hoofdrollen: Greg Poehler, Rachel Blanchard en Priscilla Faia

You Me Her: 3 seizoenen beschikbaar op Netflix


The Client List

The Client List © IMDb


Nadat de knappe alleenstaande moeder Riley Parks (Jennifer Love Hewitt) een baan in een kuuroord heeft aangenomen omdat haar man ervandoor ging, ontdekt ze een lucratieve wereld naast massagetherapie: een wereld van smerige geheimen en speciale klanten met 'bijzondere' wensen. Tussen alle erotiek door probeert ze toch een manier te vinden om alles te combineren.

Hoofdrollen: Jennifer Love Hewitt, Loretta Devine en Colin Egglesfield

The Client List: 2 seizoenen beschikbaar op Netflix

Wanderlust

Wanderlust © IMDb


Deze co-productie tussen Netflix en BBC One vertelt het verhaal van Joy (Toni Collette) en Alan (Steven Mackintosh), een schijnbaar gelukkig koppel van middelbare leeftijd met drie (post-)puberale kinderen. Een impasse in hun seksleven legt echter pijnlijk de gebreken op andere gebieden in hun relatie bloot, waarna ze tot een rigoreus besluit overgaan: de polygamie moet hun liefde opnieuw doen opbloeien.

Hoofdrollen: Toni Collette, Steven Mackintosh en Zawe Ashton

Wanderlust: 1 seizoen beschikbaar op Netflix

Gypsy

Gypsy © IMDb


Jean Halloway woont in New York en is actief als een succesvolle therapeute. Ze staat haar cliënten bij tijdens al hun moeilijkheden en helpt ze op weg, maar ze heeft zelf ook een duistere kant. Jean raakt namelijk regelmatig verwikkeld met gevaarlijke personen uit het leven van haar cliënten. Daardoor zet ze alles op het spel. Haar baan komt in het gevaar, maar op den duur is ze zo diep in haar dubbele leven verwikkeld dat ook haar leven op het spel staat. De lust heeft haar leven overgenomen en er is geen ontsnappen aan.

Hoofdrollen: Naomi Watts, Billy Crudup en Sophie Cookson

Gypsy: 1 seizoen beschikbaar op Netflix

Million Yen Women

Million Yen Women © IMDb


Even wat anders. Million Yen Women is een mysterieuze Japanse serie over een schrijver met een writer's block. Op een dag kloppen er vijf mooie, vreemde vrouwen aan zijn deur en krijgt hij een voorstel dat hij moeilijk kan weigeren. In ruil voor een behoorlijke smak geld komen de vrouwen bij hem wonen. Dat belooft wat!

Hoofdrollen: Yôjirô Noda, Rila Fukushima en Rena Matsui

Million Yen Women: 1 seizoen beschikbaar op Netflix


(de ondertitels bij deze trailer zijn misschien niet voor iedereen begrijpbaar, maar dat maakt niet uit : op Netflix is de serie beschikbaar met Nederlandse ondertiteling. Laat intussen de beelden voor zich spreken)

How to Get Away with Murder

How to Get Away with Murder © IMDb


How to Get Away with Murder is een serie gemaakt door Peter Nowalk, ook medeverantwoordelijk is voor 'Scandal' en 'Grey's Anatomy'. De reeks volgt het privé- en professionele leven van Annalise Keating (Viola Davis), een professor in strafrecht. Ze is getrouwd met Sam Keating, maar heeft stiekem een relatie met politie-inspecteur Nate Lahey. Ze selecteert een groep van haar beste studenten die mogen meewerken op haar prestigieuze advocatenkantoor. Haar persoonlijke en professionele leven raken verstrengeld, en ze wordt samen met haar studenten ongewild betrokken bij een moordcomplot.

How to Get Away with Murder lijkt op het eerste gezicht niet echt in dit lijstje te passen, maar toch klopt het wel. Want naast het feit dat deze reeks razend spannend is, is ze ook nog eens heel erg sexy. Er gaat vrijwel geen aflevering voorbij zonder een scène waar de vonken vanaf spatten.

Hoofdrollen: Viola Davis, Billy Brown en Jack Falahee

How to Get Away with Murder: 4 seizoenen beschikbaar op Netflix


Sex Education

Sex Education © IMDb


En als het ook grappig mag zijn, is er nog 'Sex Education', een moderne coming-of-age serie over seks, liefde en relaties, met onder meer Asa Butterfield en Gillian Anderson. Otis Milburn is een onervaren, sociaal nogal onhandige puber met een sekstherapeut als moeder. Omringd door handleidingen, video's en vreselijk open gesprekken over seks, is Otis tegen wil en dank een soort expert geworden op dit gebied.

Wanneer zijn thuissituatie bekend wordt op school, beseft Otis dat hij zijn kennis kan gebruiken om aan populariteit te winnen. Samen met de bijdehante Maeve start hij een underground kliniek voor sekstherapie, om de soms vreemde maar bijzondere problemen van zijn medeleerlingen aan te pakken.

Hoofdrollen: Asa Butterfield, Gillian Anderson en Emma Mackey

Sex Education: 1 seizoen beschikbaar op Netflix


Spartacus

Spartacus © IMDb


In het verleden was men ook niet vies van een stevige vrijpartij, dus hoeft het niet te verwonderen dat sommige historische series bulken van de stomende seksscènes en de chemie en de lust bij wijlen van het scherm spat. Wanneer je niet vies bent van bloed en seks, moet je zeker Spartacus een kans geven. Aan rondslingerende ledematen, bezwete lichamen en erotische scenes geen gebrek in de historische actieserie over een arme slaaf die uitgroeit tot een gevreesd gladiator.

Hoofdrollen: Andy Whitfield, Lucy Lawless en Manu Bennett

Spartacus: 3 seizoenen beschikbaar op Netflix


Black Sails

Black Sails © IMDb


Black Sails is dé piratenserie van producer Michael Bay (o.a. Armageddon, Pearl Harbor, Transformer en Bad Boy). De reeks speelt zich af in Nassau (New Providence, Bahama's), waar kapitein Flint en Eleanor Guthrie de scepter zwaaien. De combinatie van het tijdperk, de exotische Caraïben, rum, piraten én een bordeel zorgen ervoor dat vooral in de eerste seizoenen met de regelmaat van de klok een steamy sekspartij voorkomt. Ook tussen vrouwen. En ook triootjes.

Hoofdrollen: Jessica Parker Kennedy, Toby Stephens, Hannah New, Luke Arnold, Toby Schmitz, Clara Paget en Mark Ryan

Black Sails: 4 seizoenen beschikbaar op Netflix

Reign

Reign © IMDb


Reign volgt het vroege leven van Mary Stuart, de 'Queen of Scots'. Het verhaal opent in 1557, aan het Franse hof, waar Mary uitkijkt naar haar huwelijk met Prins Francis. Beiden zijn al verloofd sinds Mary zes was. Het evenement zet heel wat radertjes in werking, zowel privé als professioneel en politiek. Machtsspellen krijgen een andere wending en Mary dient haar politieke koers te veranderen. Ondertussen moet ze haar ontluikende liefde voor Francis zien te controleren, net zoals de romantische aandacht die ze krijgt van diens halfbroer en bastaard, Bash.

Alsof dat alles nog niet genoeg is, probeert haar aanstaande schoonmoeder, Catherine de Medici, in het grootste geheim ook nog eens stokken in de wielen van het huwelijk te steken. Nostradamus heeft haar immers in vertrouwen voorspeld dat het huwelijk regelrecht naar Francis' dood zal lijden. En onderaan de maatschappelijke ladder? Daar volgen we het leven van de Schotse handmeiden Kenna, Aylee, Lola en Greer. Aan het hof zijn ook zij op zoek naar een man van hun stand.

'Game of Thrones meets Gossip Girls meets Pretty Little Liars', zo zou je de serie kunnen omschrijven. Nogal lichtvoetig dus, en historisch correct is het ook allemaal niet, dus de echte geschiedenisfanaten kunnen zich beter onthouden. Maar met veel jong en mooi volk, een overdaad aan erotiek en genoeg sexy scènes kan deze reeks je waarschijnlijk wel bekoren.

Hoofdrollen: Adelaide Kane, Megan Follows, Celina Sinden, Torrance Coombs en Toby Regbo

Reign: 4 seizoenen beschikbaar op Netflix

Outlander

Outlander © IMDb


Prachtige kostuums, feminisme in het 18de eeuwse Schotland en seksuele spanning waar je U tegen zegt. What's not to like? Preuts is deze historische fantasyreeks allerminst. Zwijmel vanavond nog lekker weg, de eerste twee seizoenen staan op Netflix.

Outlander combineert romantiek, sciencefiction, geschiedenis en avontuur en volgt de epische reis van Claire Randall, een getrouwde WOII verpleegster (Caitriona Balfe), die per ongeluk door een partij Menhirs terug in de tijd 'valt' en terechtkomt in het Schotland van het jaar 1743, op dat moment in volle burgeroorlog. Daar komt ze Black Jack Randall tegen, een verre voorvader van haar man Frank die uiterlijk precies op hem lijkt, maar eigenlijk een sadistische bruut blijkt te zijn.

Door omstandigheden wordt Claire gedwongen te trouwen met de razend knappe maar vogelvrij verklaarde Highlander Jamie Fraser (Sam Heughan). Ze wordt verliefd op hem en ziet zichzelf verscheurd tussen twee mannen in totaal verschillende tijdperken. De chemie tussen Jamie & Claire spat van het scherm, en de reeks bulkt dan ook van de erotische scènes. Al word ook sadistisch seksueel geweld niet geschuwd. Maar laat je dat absoluut niet tegenhouden om deze uitstekende tv-reeks te bekijken!

Hoofdrollen: Caitriona Balfe, Sam Heughan, Duncan Lacroix, Tobias Menzies, Graham McTavish, Nell Hudson en Lotte Verbeek

Outlander: 2 seizoenen beschikbaar op Netflix


Vind je in dit lijstje je gading niet, of heb je deze series al lang bekeken : tik dan gewoon 'steamy' in in het zoekvenster van Netflix en je vindt een gigantisch aanbod aan stomende films en series.

Love is in the air: 10 tips voor Valentijn op Netflix
De meest pikante tv-series
Historische actieseries om te zien op Netflix!

Al deze films zijn vanaf nu beschikbaar op Netflix. Start Netflix op Proximus TV via het menu ‘op aanvraag’ > series of via het kanaal 204!

Kies nu voor Netflix als tv-bonus in je Tuttimus of Familus pack van Proximus TV en bekijk deze series rechtstreeks op je tv-scherm (menu ‘op aanvraag’ > series of via het kanaal 204)!

Bekijk ook andere films in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV
Meer weten over Proximus TV?
Ook deze maand zit er een leuke bonusfilm bij je Tuttimus!

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook