Wie is De Mol? Dit zijn de 10 kandidaten!

Axel, Bas, Bruno, Elisabet, Eva, Ingrid, Joeri, Kaat, Liesbeth en Martijn: dat zijn de nieuwe kandidaten van De Mol. Zij werden gekozen uit meer dan 12.000 inschrijvingen.

Wie is De Mol? Dit zijn de 10 kandidaten! © VIER


Het nieuwe seizoen start zondag 10 maart op VIER met een primeur: alle tien kandidaten die naar Vietnam vertrokken, deden dat immers met het idee dat zij niet de Mol waren. Die zou immers na aankomst nog gekozen moeten worden door de makers.

Ontdek hier de 10 kandidaten: wie zou jij kiezen als Mol?

Axel (40)

Axel (40) © VIER


Piloot Axel uit Kapellen heeft een vriendin en geen kinderen. Zijn hobby’s zijn naar het theater gaan en verder houdt hij van koken, tennissen, reizen en tuinieren.

Waarom zou jij een goede Mol zijn? "Omdat ik wel iemand ben die de boel een beetje kan manipuleren. En ik kan goed om met druk."
Waarom zou jij geen goede Mol zijn? "Omdat ik soms te impulsief en te slordig ben. Een Mol mag niet te veel steken laten vallen."

Bas (32)

Bas (32) © VIER


Bas uit Sint-Gillis is vrijgezel. Zijn hobby’s zijn fitness, citytrips, theater en geocoaching. Naast headhunter is hij ook weddingplanner.

Waarom zou jij een goede Mol zijn? "Omdat ik snel het vertrouwen van mensen kan winnen. Ik heb spelletjes tussen mensen vaak door en kan er daardoor op inspelen."
Waarom zou jij geen goede Mol zijn? "Omdat ik vaak heel impulsief en spontaan reageer. Een Mol moet beredeneerd zijn."

Bruno (54)

Bruno (54) © VIER


Business manager Bruno uit Hoegaarden is getrouwd en heeft een dochter, zoon, kleinzoon en kleindochter. Zijn hobby’s zijn voornamelijk sporten zoals fietsen, lopen en dansen. Bruno geeft ook salsalessen aan beginners.

Waarom zou jij een goede Mol zijn? "Omdat ik dat schitterend zou doen, ik denk dat ik vrij goed kan liegen."
Waarom zou jij geen goede Mol zijn? "Omdat ze thuis zouden merken dat ik lieg. Anderen niet, maar thuis wel."

Elisabet (33)

Elisabet (33) © VIER


Spoedarts Elisabet uit Edegem is getrouwd en heeft twee zoontjes. Haar hobby’s zijn piano spelen en recreatief sporten (met vriendinnen aan groepslessen deelnemen).

Waarom zou jij een goede Mol zijn? "Omdat ik het gewend ben om in team te werken en mensen in te schatten. Daardoor ben ik in staat om mensen te manipuleren."
Waarom zou jij geen goede Mol zijn? "Omdat ik niet goed ben in liegen, en dat ook niet vaak doe."

Eva (28)

Eva (28) © VIER


Eva uit Hoboken is advocate, heeft een vriend en geen kinderen. Haar hobby’s zijn sporten zoals lopen en dansen. Ze is ook grote fan van trash-tv.

Waarom zou jij een goede Mol zijn? "Omdat veel mensen me zouden onderschatten, terwijl ik veel meer berekend ben dan ik overkom."
Waarom zou jij geen goede Mol zijn? "Omdat ik heel zenuwachtig zou zijn en moeite zou hebben met de eenzaamheid van de rol."

Ingrid (46)

Ingrid (46) © VIER


Ingrid uit Westmalle is verdeler in rolluiken, is getrouwd en heeft twee zonen. Haar hobby’s zijn skiën, lezen, schilderen en knutselen.

Waarom zou jij een goede Mol zijn? "Omdat niemand zou verwachten dat ik een goeie Mol kan zijn."
Waarom zou jij geen goede Mol zijn? "Omdat ik bang zou zijn om mezelf te verspreken op een cruciaal moment."

Joeri (32)

Joeri (32) © VIER


Joeri uit Peer is ploegbaas, heeft een vriendin en twee dochtertjes. Zijn hobby’s zijn voetbal, trompet en toneel spelen.

Waarom zou jij een goede Mol zijn? "Omdat ik van alle markten thuis ben en vrij sociaal ben. Ik zou mijn mensenkennis goed gebruiken."
Waarom zou jij geen goede Mol zijn? "Omdat ik de opdrachten juist wil uitvoeren en moeite zou hebben met iets niet goed te doen. Ik ben een beetje een strever."

Kaat (22)

Kaat (22) © VIER


Studente kinesitherapie Kaat uit Zoersel heeft een vriend en geen kinderen. Haar hobby’s zijn creatief bezig zijn met bijvoorbeeld dromenvangers en T-shirts maken.

Waarom zou jij een goede Mol zijn? "Omdat ik mensen kan meetrekken in een verhaal, en ook wel kan liegen."
Waarom zou jij geen goede Mol zijn? "Omdat ik best een flapuit ben en bepaalde dingen te opvallend zou doen om opdrachten te verpesten."

Liesbeth (41)

Liesbeth (41) © VIER


HR consulente Liesbeth uit Oostakker is weduwe en heeft twee zoontjes. Haar hobby’s zijn met vriendinnen lunchen, lezen, films kijken, reizen, muziek, wandelen, zwemmen, lopen, klimmen én fietsen.

Waarom zou jij een goede Mol zijn? "Omdat ik heel goed kan liegen, met iedereen overeenkom en geen uitdaging uit de weg ga."
Waarom zou jij geen goede Mol zijn? "Omdat ik impulsief ben en te vaak vanuit de buik reageer, in plaats van met mijn hoofd."

Martijn (23)

Martijn (23) © VIER


Martijn uit Ooigem is een facility assistant met vriendin en geen kinderen. Zijn hobby’s zijn competitie tennis, hij is fanatiek supporter van Zulte Waregem en is geïnteresseerd in auto’s.

Waarom zou jij een goede Mol zijn? "Omdat ik in staat ben en de overtuigingskracht heb om mensen rond mijn vinger te draaien."
Waarom zou jij geen goede Mol zijn? "Omdat mensen het zouden zien aan mijn gelaatsuitdrukking, ik durf weleens een vapeurke te krijgen."

Bekijk De Mol elke zondag om 20u of waar je ook bent op proximustv.be of de Proximus TV-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook