Peter en de draak: een hartverwarmend avontuur

Disney scoort opnieuw met deze remake van een film uit 1977. Eentje om met het hele gezin te bekijken!

Deze ‘Peter en de draak’ is dan wel een remake van de gelijknamige Disney-film uit 1977, het verhaal wijkt af van het originele.

We maken kennis met Peter, een jongen van tien die op vijfjarige leeftijd zijn ouders verloor in een auto-ongeval in een bos. Gelukkig voor hem werd hij van een gewisse dood gered door een goedmoedige groene draak, Elliot. De twee hebben sindsdien een onverbrekelijke band en redden zich prima met zijn tweeën in het bos. Tot hij ontdekt wordt door mensen uit de omgeving…

Het lijkt misschien een beetje té allemaal, maar ‘Peter en de draak’ is een prachtige avonturenfilm die je af en toe zelfs naar adem zal doen happen. Mooi gefilmd, hele mooie acteerprestaties. De regie is in handen van David Lowery,
Peter wordt gespeeld door de jonge Oakes Fegley, die schit-te-rend werk aflevert. Daarnaast zien we Robert Redford, immer charmant, als Meacham en Bryce Dallas Howard als zijn dochter Grace, een jonge boswachter die Peter per toeval ontdekt in het woud. Elliot is een lief, groen, schattig beest dat alleen boos wordt als het echt moet.

'Pete's Dragon' (‘Peter en de draak’) is vanaf 15 februari beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV. Deze film is ideaal om met het hele gezin te bekijken.

Heb je zin om, net als Peter en Elliott op avontuur te gaan? Doe mee met onze wedstrijd en win een Bongobon Familieweekend!

Tv redactie

De redactie van Skynet TV geeft je originele tv-tips. Of het nu gaat om spraakmakende documentaires, spannende series, leuke tv-programma’s of straffe films… Dankzij de Skynet TV-redactie weet je wat voor boeiends er te zien is op tv. Zak lekker onderuit en geniet !

Dit artikel maakt/laat mij
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook