En de winnaar is : Ann V. uit Blankenberge. Gefeliciteerd !

Elke dag om middernacht starten we met een nieuwe Star Wars-wedstrijd op https://www.proximustv.be/nl/40-jaar-star-wars en dit 40 dagen na elkaar. Mis je kans dus niet om elke dag opnieuw een schitterend item van Star Wars te winnen. Na precies 1 dag sluiten we de lopende wedstrijd en beginnen we een nieuwe. Kom dus zeker elke dag terug om je kans te wagen voor een nieuwe prijs!

Vandaag, 20 april, kan je nog tot middernacht een Dinner in the Sky winnen! Een sterrenchef serveert voor de winnaar (2 pers) een 5-gangen-menu op 50 m hoogte, met een prachtig uitzicht over Brussel! Doe het Jedi-style: dineer in de lucht!

 40 jaar na de eerste Star Wars film voegt Proximus TV vanaf 21 april 2017 de spin-off "Rogue One: A Star Wars Story" toe aan de op-aanvraag-catalogus. De film zit tussen Episodes III en IV in en vertelt hoe de rebellen vóór deel 4, A New Hope, aan de geheime plannen voor de Death Star komen.
 
Vanavond zin in een goeie film, een puike serie of een interessant tv-programma? Ontdek het allemaal in het Entertainment-aanbod van Proximus TV!

Afspraak morgen voor een nieuwe Star Wars-wedstrijd: “Bouw mee aan het Imperium! Stuk voor stuk!“