Dag 6: Bouw mee aan het Imperium! Stuk voor stuk! (Ontdek de winnaar !)

En de winnaar is : Stefanie A. uit Gistel. Gefeliciteerd !

Elke dag om middernacht starten we met een nieuwe Star Wars-wedstrijd op https://www.proximustv.be/nl/40-jaar-star-wars en dit 40 dagen na elkaar. Mis je kans dus niet om elke dag opnieuw een schitterend item van Star Wars te winnen. Na precies 1 dag sluiten we de lopende wedstrijd en beginnen we een nieuwe. Kom dus zeker elke dag terug om je kans te wagen voor een nieuwe prijs!

Vandaag, 21 april, kan je nog tot middernacht een LEGO™ Death Star winnen! Herbeleef de actie en het avontuur van de Star Wars-films dankzij deze super leuke Death Star van LEGO met niet minder dan 3803 elementen. Bouw mee aan het Imperium! Stuk voor stuk!

Voer het commando over het ultieme wapen van het Keizerrijk: de Death Star! Dit fantastische Star Wars-model heeft zó veel kamers, zalen, hangars en nog veel meer, dat je nauwelijks weet waar je moet beginnen. Activeer de enorme superlaser vanuit de controleruimte, bereid missies voor in de vergaderzaal en lanceer de TIE Advanced van Lord Vader uit de hangaar. Repareer Droids in de werkplaats, zet gevangen tegenstanders achter slot en grendel in de cel en schakel schepen van de rebellen uit met de veermechanisme turbo laser, turbo laser geschutstorens en de sterke zoekstraal.
 40 jaar na de eerste Star Wars film voegt Proximus TV vandaag de spin-off "Rogue One: A Star Wars Story" toe aan de op-aanvraag-catalogus. De film zit tussen Episodes III en IV in en vertelt hoe de rebellen vóór deel 4, A New Hope, aan de geheime plannen voor de Death Star komen.
 
Vanavond zin in een goeie film, een puike serie of een interessant tv-programma? Ontdek het allemaal in het Entertainment-aanbod van Proximus TV!

Afspraak morgen voor een nieuwe Star Wars-wedstrijd: “Star Wars Headbangers gezocht!” 
Dit artikel maakt/laat mij
  • 16
  • 34
  • 1
  • 2
  • 1

Lees ook