Een nieuwe week, een nieuwe filmtip van Jan Verheyen: met ‘The Hitman’s Bodyguard’ gaat Jan deze week voor een brutale, maar zeer geestige actiefilm.

Zin in een film, maar nog geen idee wat je wil zien? Jan Verheyen steekt graag een handje toe. Elke week geeft hij hier een filmtip! Deze week: The Hitman’s Bodyguard!

Michael Bryce (Ryan Reynolds) staat bekend als een van 's werelds beste bodyguards. Zijn nieuwe klant is Darius Kincaid (Samuel L. Jackson), een huurmoordenaar die besloten heeft het roer om te gooien en voor het Internationaal Strafhof in Den Haag te getuigen tegen zijn ex-werkgever, een bloeddorstige dictator. De opdracht is simpel: Bryce moet ervoor zorgen dat Kincaid levend en wel aankomt in Den Haag, maar dat is natuurlijk niet zo eenvoudig…  

Jans guilty pleasure van vorig jaar, en misschien ook wel het jouwe! ‘The Hitman’s Bodyguard’ flirt met de parodie en is bijzonder geestig, maar bevat ook uitstekende actiescènes. Een film van Patrick Hughes, met hoofdrollen voor Samuel L. Jackson en een uitstekende Ryan Reynolds.

Regie: Patrick Hughes
Cast: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Elodie Yung

‘The Hitman’s Bodyguard’ is tot 29 juni 2018 te bekijken in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.