Een nieuwe week, een nieuwe filmtip van Jan Verheyen. Was jij net als Jan fan van de eerste Paddington-film? De tweede is minstens even leuk en grappig!


Zin in een film, maar nog geen idee wat je wil zien? Jan Verheyen steekt graag een handje toe. Zijn filmtip van deze week: Paddington 2.
 
In de eerste film zagen we hoe een jonge Peruviaanse beer naar Londen reisde, op zoek naar een thuis. Alleen en verdwaald belandde hij in Paddington Station, waar hij de familie Brown tegen het lijf liep.

In de tweede film zien we Paddington gelukkig gesetteld met de familie Brown in Windsor Gardens. In zijn zoektocht naar het perfecte geschenk voor zijn jarige tante Lucy valt Paddington op een uniek pop-upboek over Londen in de antiekwinkel van Mijnheer Gruber. Paddington neemt enkele klusjes aan om het te kunnen kopen. Maar als het boek gestolen wordt, is het aan Paddington en de familie Brown om de dief te ontmaskeren ...

Visueel evenaart Paddington 2 de eerste film, en hij is ook nog eens even grappig. Als bonus krijg je bovendien deze keer Hugh Grant erbij, die hier een geweldige bijrol heeft!

In de Vlaamse versie hoor je opnieuw Bent Van Looy als het sympathieke beertje Paddington.
 
Regie: Paul King
Cast: Sally Hawkins, Julie Walters, Ben Whishaw, Hugh Bonneville en Hugh Grant
 
 
Paddington 2’ is tot 7 oktober 2018 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Hoe een film huren uit onze catalogus?