In ‘The Emoji Movie’ duik je mee in Textopolis, een bruisende stad waar alle emoji’s wonen. Bekijk hier een making-of van de film met commentaar van onder meer acteurs Sir Patrick Stewart, Anna Faris, Sofía Vergara en regisseur Tony Leondis.


In ‘The Emoji Movie’ volgen we de 'meh'-emoji Gene, die onbedoeld meer gezichtsuitdrukkingen kan laten zien dan alleen maar onverschilligheid. Daarom wordt hij 'defect' verklaard door zijn medebewoners van Textopolis, en loopt dus het gevaar te worden gewist. Samen met de high-five-emoji gaat hij op zoek naar de hacker Jailbreak, in de hoop dat die hem naar de 'cloud' brengt. Zo kan hij een gewone emoji worden…

Een kleurrijke film die de boodschap brengt dat je jezelf mag aanvaarden zoals je bent, dat iedereen uniek is. Eentje om samen met het gezin naar te kijken dus.

In de originele versie hoor je onder meer de stemmen van Patrick Stewart, James Corden, Anna Faris, Sofía Vergara en Maya Rudolph. De regie is in handen van Tony Leondis, die eerder ‘Lilo & Stitch 2’ maakte en eind dit jaar komt met B.O.O.: Bureau of Otherworldly Operations, een animatiefilm met stemmen van o.a. Bill Murray, Rashida Jones, Seth Rogen en Matt Bomer.