‘The Glass Castle’ is een aangrijpend drama met onder meer Woody Harrelson, Brie Larson en Naomi Watts. Bekijk hier een making-of van de film met de hoofdrolspelers, de regisseur en de auteur van dit waargebeurde verhaal.


Wat als je ouders ondanks hun liefde en goede bedoelingen je leven tot een hel maken? Jeannette Walls schreef er een roman over en Destin Daniel Cretton bracht het verhaal naar het witte doek.

In de making-of vertellen onder meer Woody Harrelson, Brie Larson en Naomi Watts waarom deze film hen zo geraakt heeft.

‘The Glass Castle’ volgt de getalenteerde journaliste Jeannette Walls (Brie Larson), die woont en werkt in New York. Haar leven lijkt perfect, maar niemand weet hoe hard ze heeft moeten vechten. Jarenlang is ze de enige houvast geweest voor haar jongere broer en zussen, terwijl haar charismatische maar uiterst dysfunctionele vader (Woody Harrelson) en haar onverantwoordelijke, artistieke moeder (Naomi Watts) het gezin meesleuren van stad naar stad, opgejaagd door deurwaarders. Ondanks vele momenten van liefde en poëzie weegt de excentrieke levensstijl zwaar door. De kinderen dromen maar van één ding... een normaal leven.
 
‘The Glass Castle’ is een aangrijpende film met uitstekende vertolkingen van Woody Harrelson, Naomi Watts, Brie Larson en Sadie Sink.

Deze film is nog tot 27 juli 2018 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.