‘The Mountain Between Us’ is een emotioneel overlevingsdrama met een absolute topcast: Idris Elba en Kate Winslet vertellen je in deze making-of waarom je deze film niet mag missen.

Wat als je leven afhangt van iemand die je niet kent? In ‘The Mountain Between Us’ volgen we neurochirurg Ben, die een belangrijke operatie voor de boeg heeft, en fotojournaliste Alex die op het punt staat te trouwen. Als hun vlucht door weersomstandigheden geannuleerd wordt, besluiten ze samen een privévliegtuigje te huren. Geen goed idee, want ze storten neer op een besneeuwde berg in onherbergzaam gebied. Om te kunnen overleven, zijn ze op elkaar aangewezen…

Terechtkomen in een besneeuwde wildernis met iemand die je van haar nog pluim kent. In de bijtende koude. En niemand die weet waar je bent.

Alleen al door de sneeuw en de koude kan het filmen van ‘The Mountain Between Us’ geen lachertje geweest zijn. In deze making-of vertellen regisseur Hany Abu-Assad en topacteurs Idris Elba en Kate Winslet je er alles over.
 
‘The Mountain Between Us’ is nog tot 22 augustus 2018 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.