Een leuke en spannende film, een behoorlijke portie stunts en een sterrencast die zelf even komt vertellen waarom je ‘Kingsman: The Golden Circle’ niet mag missen. Bekijk hier de making-of!


In ‘Kingsman: The Secret Service’ maakte de wereld kennis met Kingsman, een internationale inlichtingendienst opererend op het hoogste niveau van discretie, met als ultieme doel: de wereld veilig houden. In dit vervolg vertrekken Eggsy en Merlin naar de Verenigde Staten wanneer bij een aanslag het hoofdkwartier van 'Kingsman' wordt verwoest. Daar aangekomen ontdekken ze een Amerikaanse variant van hun organisatie, onder de naam 'Statesman'. Een organisatie die wordt geleid door een brute, succesvolle cowboy die Champagne heet…
 
In deze making-of vertellen regisseur Matthew Vaughn en een deel van de sterrencast waarom deze actiekomedie zeker de moeite waard is. Aan het woord: Taron Egerton, Mark Strong, Julianne Moore en Pedro Pascal. In de film zie je naast deze bekende koppen ook onder meer Jeff Bridges, Halle Berry, Channing Tatum en Colin Firth.

‘Kingsman: The Golden Circle’ is nog tot 25 juli 2018 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.