Een horrorthriller met een grappig kantje. Bekijk hier de making-of van ‘Happy Death Day’, een film van Christopher Landon.


In ‘Happy Death Day’ volg je Tree Gelbman, een universiteitsstudente die … euh, best irritant uit de hoek kan komen. Mooi, maar een beetje een kreng. Op de ochtend van haar verjaardag wordt ze wakker in het bed van Carter, een jongen die ze verder niet kent. Ze pakt haar boeltje en vertrekt. De dag gaat verder, en ’s avonds volgt een verrassingsfeestje. Alleen, op het einde van de avond wordt ze vermoord. En de dag erna wordt ze opnieuw wakker in het bed van Carter… De dagen daarna ook. Om de cirkel te doorbreken zal ze moeten achterhalen wie de moordenaar is en waarom deze het op haar voorzien heeft.

Een mix van een teen slash movie en 'Groundhog Day', waarin Bill Murray als weerman telkens weer dezelfde dag doorloopt. Verwacht geen pure horror hier, met liters bloed en angstaanjagende zombies, maar wel een creepy thriller die nu en dan ook op de lachspieren werkt.

In deze making-of vertellen regisseur Christopher Langdon en acteurs Jessica Rothe en Israel Broussard waarom je deze film zeker een kans moet geven.
 
‘Happy Death Day’ is nog tot 12 september 2018 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.