Een warme, hilarische komedie met een hoop bekende acteurs. Bekijk hier de making-of van ‘Daddy’s Home 2’, een leuke film om met het gezin te bekijken.


Vaders en stiefvaders, dat durft al eens een stroeve relatie op te leveren. In de eerste ‘Daddy’s Home’ probeerden papa Dusty (Mark Wahlberg) en stiefpapa Brad (Will Ferrell) elkaar dan ook voortdurend de loef af te steken. Inzet: de sympathie van de kinderen.

In de tweede film hebben Brad en Dusty de strijdbijl begraven. Meer nog, ze doen een verdienstelijke poging om de kinderen samen op te voeden. En zelfs, een gezamenlijk kerstfeest. Allemaal goed en wel, tot ook beide grootvaders present tekenen voor de feestelijkheden…

Regisseur Sean Anders breit met deze film een vervolg aan zijn eerste ‘Daddy’s Home’ en wist opnieuw bekende namen te strikken. Naast Mark Wahlberg en Will Ferrell zie je nu ook Mel Gibson en John Lithgow, zeer verschillend en dus goed gecast als de grootvaders.

In deze making-of vertellen de acteurs en de regisseur meer over hun film, en waarom die zeker de moeite waard is. Ben jij op zoek naar een leuke film om samen met het gezin te bekijken? ‘Daddy’s Home 2’ is een goede keuze!
 
‘Daddy’s Home 2’ is nog tot 30 juli 2018 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.