Making-of: 'Ja, Tarara!', de Tien Om Te Zien-hit van Ricky Bolero © Medialaan

Gisteren had Koen De Graeve een hoog Tien Om Te Zien-gehalte, in de derde aflevering van Studio Tarara. Bekijk hier een leuke video over de hit van 'Ricky Bolero', die nu ook als single wordt uitgebracht.


Dertig jaar VTM, dat wordt onder meer gevierd met een nieuwe fictiereeks: Studio Tarara.

De serie speelt zich af in 1993, de beginjaren van VTM, achter de schermen van een populaire sketchshow. Alles in de serie ademt de nineties: de kleding, de kapsels, de gewoonte om binnen te roken. En uiteraard: de muziek. Want de jaren 90, dat was ook de tijd van Tien Om Te Zien, met Anne De Baetzelier en Willy Sommers.

In de derde aflevering, uitgezonden op dinsdag 26 februari, kon je zien hoe Ricky Bolsens, het personage van Koen De Graeve, zich liet overtuigen om een single te maken en mee te doen met Tien Om Te Zien. Hij beklimt het podium als Ricky Bolero, met Olga Leyers en Laura Tesoro als achtergrondzangeressen. Zalig!

Bekijk hier een leuke making-of:Het liedje, ‘Ja Tarara’, komt ook uit als single. Afwachten of het een hit wordt natuurlijk, maar de componisten zijn alvast niet te minsten: de song is bedacht door Triggerfinger Mario Goossens en David Poltrock.
 
Studio Tarara is een serie van productiehuis Shelter, gerealiseerd in samenwerking met VTM en Proximus. Elke dinsdag om 20.35 uur bij VTM.